Girly & Confident Online Program

Velkommen til Girly & Confident! Et 6-ugers Online Program for dig der ELSKER at danse girly og har lyst til at være en del af et fantastisk feminint fællesskab!

Programmet fokuserer på at gøre dig meget mere selvsikker som pige/kvinde, både indeni som udenpå, samt at gøre dig endnu mere fierce, mere performance-klar – og sidst men ikke mindst, så tager det fat i alle de forskellige måder vi kan være feminine på!

Hvorfor er det vigtigt?

Mange kvindelige dansere føler i dag, at de skal se ud, være og danse på en bestemt måde for at være gode nok, og det er fuldt forståeligt, for presset kommer ALLE steder fra! Sociale mediers skønhedsidealer, fra samfundet, modeindustrien, reklamer og film – og så lægger vi også et utroligt stort pres på hinanden.

Mange piger og kvinder sammenligner sig selv rigtigt meget med andre, føler ikke at de er gode nok som de er og begynder enten bevidst eller ubevidst at ændre hvem de er og hvordan de danser, for at “passe ind”.

Det her program skal hjælpe dig med at finde frem til hvem du er som pige eller kvinde, og hvilken slags danser du er. Det bliver så sjovt, og du kommer til at blive udfordret i alle mulige forskellige feminine roller!

Ugentlige girly-tutorials

Hver uge vil du modtage en ny tutorial i din indboks, som du skal lære, filme og sende tilbage i slutningen af ugen. Det gode ved en tutorial er, at du kan lære alt i dit eget tempo, spole frem og tilbage som du har lyst til, og se koreografien både med- og uden musik så mange gange du har brug for!

Koreografierne har forskellige girly temaer – f.eks. følsom og sensitiv, bossy, aggressiv, sensuel, powerfuld osv. Nogle vil bruge rummet du danser i og andre vil bruge rekvisitter, så gør dig klar på at blive udfordret!

Ugentlig feedback

Hver eneste uge vil du modtage masser af individuel feedback, så du er helt klar over hvad du skal arbejde på, samt hvad der fungerer, som du skal holde fast i.

Hvis du ikke føler, at du får nok individuel feedback i din almindelige ugentlige træning hvadend du tager drop-in timer på en danseskole eller går på konkurrecehold, så er et Online Mentorship Program 100% noget for dig. Dansere der klart og tydeligt får at vide hvad de skal arbejde på, udvikler sig langt hurtigere og langt mere end andre dansere.

2 individuelle opkald

Ligesom på Det Online Dance Mentorship Program som du kan læse om her, så starter og slutter Girly & Confident med en individuel samtale, hvor vi taler om dig, din udvikling, hvad du skal arbejde på, samt dine mål og hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre under og efter programmet.

Facebook Community & Support gruppe

Girly & Confident er all about at støtte hinanden, kvinder der supporter andre kvinder og at skabe et opløftende og inspirerende fællesskab mellem alle på programmet. Derfor vil du hver uge både skulle sende dine opgaver til Mathilde, samt til vores Girly & Confident gruppe.

Bliv inspireret og motiveret af hvordan de andre har løst opgaverne, og væn dig til at dele din dans og kunst med andre i et trygt fællesskab! Mange synes det er grænseoverskridende at poste koreografier og dansevideoer på sociale medier, så dette er en god måde at se sin frygt en smule i øjnene på.

Gruppe-opkald

I løbet af programmet vil i også have et opkald med alle danserne på programmet, hvor vi diskuterer forskellige emner omkring femininitet og selvsikkerhed, og her vil i også skulle lave forskellige øvelser samt få masser af tips og tricks ift. kropssprog og at owne sin power.

LIVE MOCK-AUDITION

I programmets sidste uge, vil vi afholde en MOCK-audition – altså, en “for sjov” audition på zoom, hvor vi øver os i at gå til auditions. I vil få en international kvindelig koreograf fra LA til at se jer danse og give jer masser af feedback. Alt dette vil forberede dig, så du er helt klar og føler dig selvsikker, dén dag du står overfor en audition.

Skriftligt materiale

Hver uge vil du modtage en dance tutorial, men også lidt læsning og skriftligt materiale, som skal bruges til at løse forskellige opgaver. Vi vil blandt andet nå igennem:

  • Maskuline og feminine energier
  • Hvordan omfavner vi femininitet indenfor og udenfor danselokalet
  • Hvordan udstråler jeg selvsikkerhed hvis ikke jeg føler mig selvsikker?
  • Hvordan bliver jeg en rollemodel og ikke bare et idol?
  • Hvordan bruger jeg følsomhed som en superkraft?

og meget meget mere.

Pris

Girly & Confident koster 2000 kr. for 6 uger.

Har du allerede gået på det første program “Det 8-ugers Online Dance Mentorship Program” koster programmet 1900 kr. for 6 uger.

Hvordan ansøger jeg?

Send en e-mail til vejemathilde@gmail.com med en dansevideo i dén stilart du er bedst til, og skriv et par linjer om hvem du er og hvorfor du vil være en del af programmet. 

Jeg udvælger ikke nødvendigvis dé dansere der har det absolut højeste niveau, men derimod de mest passionerede dansere, som jeg mener at jeg kan hjælpe bedst muligt!

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist på Girly & Confident er mandag d. 24 maj kl. 22.00