DET ONLINE DANSE MENTORSHIP PROGRAM

Det Online Danse Mentorshipprogram er et 8-ugers program, som fokuserer 100% på den individuelle danser. Programmet er relevant for dig der drømmer om at blive en kommerciel alsidig danser, og som drømmer om at danse i musikvideoer, reklamefilm, bag en artist, og om at gå til auditions, men som godt kunne tænke sig mere personlig vejledning for at nå dertil. Det bliver 8 fede uger med masser af udvikling og masser af personlig feedback fra Mathilde i L.A, så vi kan få dig ti skridt tættere på din ultimative dansedrøm. Gør dig klar til at arbejde på en helt ny måde, til at blive udfordret fysisk og mentalt, til at få sved på panden, og at have en masse sjov!

Hvis du nogensinde har tænkt:

Jeg vil gerne have mere selvtillid

Jeg ved at jeg har noget at byde på som danser, og jeg vil gerne have det ud 

Hvordan putter jeg “mig” ind i min dans? 

Jeg sammenligner mig med andre hele tiden

Jeg føler mig usynlig 

Jeg elsker ikke at danse ligeså meget som jeg gjorde engang, og jeg ved ikke hvorfor

Jeg tager timer hele tiden, men føler ikke at jeg bliver bedre 

Jeg vil gerne have ærlig feedback

Hvordan bliver jeg bedre uden at kritisere mig selv hele tiden? 

Burde jeg tage andre timer/undervisere end jeg gør lige nu? 

Jeg er bange for at lave fejl 

Jeg ved ikke hvad mit næste skridt skal være 

…. Så er programmet for dig!

Denne informationsvideo er på engelsk, da vi også har internationale elever. Dog foregår programmet på dansk hvis du er fra Danmark!

Denne informationsvideo er på engelsk, da vi også har internationale elever. Dog foregår programmet på dansk hvis du er fra Danmark! 🙂 Scroll ned på siden for at finde tidligere elevers oplevelse af programmet!

Hvordan forløber programmet?

Programmet forløber over 8 uger, hvor hver uge har et nyt tema og et nyt fokusområde. Hver uge modtager du en ny online pakke i din e-mail, der indeholder en dance tutorial som du skal lære, filme og sende tilbage, samt læsestof om ugens fokusområde. Hver uge vil der herudover være en ugentlig challenge, som du skal løse. 

Hver uge vil du modtage individuel personlig feedback. 

Hvad fokuseres der på?

Første uge er en introduktionsuge, hvor jeg gennem forskellige spørgsmål lærer hvem du er, hvordan du træner, samt hvad dine mål og ambitioner er. I samarbejde finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at blive en endnu bedre danser gennem de næste 8 uger.

Koreografierne vil bære præg af hiphop, stage performance, contemporary, jazz funk og commercial acting – vi kommer vidt omkring, og det bliver bestemt ikke kedeligt! Danser du til dagligt showdans, hiphop eller contemporary, så vil du helt klart få masser ud af programmets diversitet og forskellige fokus. 

Vi arbejder dansemæssigt med individualitet, freestyle, performance udtryk, at koreografere, at danse med rekvisitter og hvordan man går ind i en karaktér. Vi arbejder også med mentalitet på områder som: at være proaktiv, networking, at ændre sit perspektiv, limiting beliefs, vision boards, og vi lærer dig herudover at sætte realistiske mål, så vi kan få din indre bada** ud!  

Hvor meget af min tid tager det?

Ca. 3 timer om ugen. Fordi programmet er online, så kan du tilpasse det dit eget ugentlige skema, og derigennem løse opgaverne i dit eget tempo.

Der ses allerhelst at du afleverer hver uge, men kan du ikke nå at aflevere i uge 1, så venter du bare til uge 2. Det er en vigtig del af programmet at der tages hensyn til dit skema.

NB: Hvis du ikke når at aflevere i uge 1, så skal du dog vente en hel ekstra uge med at aflevere. Du kan altså ikke kun aflevere én dag for sent. Ender det 8-ugers program med at tage dig 10 uger at gennemføre, så gør det dog absolut ingenting.

Du har hver uge fra tirsdag morgen til lørdag aften til at få løst og sendt opgaven. Du vil altid få feedback før du får tilsendt den kommende uges pakke.

Tidligere elever om programmet

Dagbjört Kristinsdóttir, Island, IG @dagbjortkristins
Rebekka Bjerre, Danmark, IG @rebekkapanda
Naja Illum, Danmark, IG @najaillum

Ofte stillede spørgsmål: 

Kan jeg melde mig til kun nogle af ugerne?

Nej, desværre ikke. Programmet er et sammenhængende 8-ugers forløb, hvor eleven forbedrer feedbacken fra uge til uge. Er du ikke klar til et 8-ugers forløb, så kan det være at individuelle tutorials er for dig! Tjek ONLINE TUTORIALS DENMARK ud her!

Hvor mange bliver optaget? 

Kun en lille håndfuld dansere bliver optagede pr. gang. Årsagen til at det er meget begrænset hvem og hvor mange vi tager ind er, at alle elever skal kunne få fuld opmærksomhed og grundig feedback hver eneste uge.

Skal jeg have et dansestudie til rådighed for at kunne filme mig selv danse?

Nej! Absolut ikke. Filmer du derhjemme i stuen eller ude på parkeringspladsen, så er det HELT fint.

Hvor meget koster det?

Programmet koster 3.400 kr. for 8 uger. Beløbet betales inden programmets start. Mere om dette såfremt du bliver optaget. (Spørg for mulighed for at betale i to rater).

Jeg er ikke sikker på om programmet passer til mit niveau

Det gode ved et online program er, at du kan tage det hele i dit helt eget tempo. Du kan spole frem og tilbage i dance tutorial-videoerne og sørge for, at du lærer dem helt i bund. I videoerne lærer jeg dig koreografierne trin for trin, uden musik, i små sektioner og med musik. 

Det er underordnet hvad dit niveau er. Det er dét der er pointen med programmet. Vi tager udgangspunkt i dig og dit nuværende niveau, med det formål at gøre dig bedre ud fra hvor du er.

Du er ikke i konkurrence med nogen, og du kan ikke vinde nogen præmie. Du bliver heller aldrig sammenlignet med de andre dansere fra programmet.

Danser du allerede på højt niveau/eliteniveau, så tager feedbacken udgangspunkt i dét. Danser du på et begynder/let øvet niveau, så tager feedbacken udgangspunkt i dét.  

Hvordan ansøger jeg?

Send en e-mail til vejemathilde@gmail.com med en dansevideo i dén stilart du er bedst til, og skriv et par linjer om hvem du er og hvorfor du vil være en del af programmet.

Jeg udvælger ikke nødvendigvis dé dansere der har det absolut højeste niveau, men derimod de mest passionerede dansere, som jeg mener at jeg kan hjælpe bedst muligt. Sørg derfor for at være detaljeret i den skriftlige del af ansøgningen.

Ansøgningsfrist til næste årgang #20:

Før d. 1 Maj 2024 kl. 22.00 (dansk tid)

Program start

Tirsdag d. 7 maj 2024.

Om Mathilde Veje

Læs den på engelsk her.

Mathilde Veje er dansk danser, underviser og koreograf, som til dagligt er bosat i Los Angeles, hvor hun er signet til MSA Agency.

Mathilde har arbejder med alt fra musikvideoer, film, reklamer, TV-shows og live performances i Danmark, USA, Kina og Dubai. Mathildes amerikanske credits inkluderer KeKe Palmer, Gucci, Apple Music, Disney JR, Puma, 2 sæsoner af det populære FOX TV-show ”Call Me Kat”, Soul Train Awards, UbiSoft Just Dance, Power Rangers, Netflix filmen ”Switch Up The Movie”, Thalia, Grammy Awards, Superbowl Preshow og meget meget mere.

Mathilde har herudover været bosat i Asien og turneret med C-pop stjerner som Jane Zhang og ZTao samt danset på Kinesiske gigantproduktioner såsom Chinese Music Awards, Chinas Next Topmodel og Kinesisk X Factor, efterfulgt af en tre måneders undervisnings turné i Kina.

I Danmark har Mathilde en 10 år lang baggrund indenfor b.la. konkurrence-hiphop og show, dansede på Balletakademiet i Aarhus og færdiggjorde Copenhagen Dance Education årgang 14. Hun har dømt utallige turneringer såsom Kaufmann Cup samt Danmark Danser finalen 2023.

Mathilde har i Danmark danset i Danmark har Talent, X faktor og for artister såsom Tessa.

Mathilde var i 2023 en del af showet Babylon i Dubai i tre måneder og turnéer i år med latin-amerikanske Marco Antonio.

Herudover har Mathilde over 10 års erfaring med konkurrencedans.

Herudover har Mathilde over 10 års erfaring med konkurrencedans.

For kontakt og spørgsmål

E-mail: vejemathilde@gmail.com