DET ONLINE DANSE MENTORSHIP PROGRAM

 Det Online Dance Mentorship program er et 8-ugers program, som fokuserer 100% på den individuelle danser. Programmet er relevant for dig der drømmer om at blive en kommerciel alsidig danser, og som drømmer om at danse i musikvideoer, reklamefilm, bag en artist og om at gå til auditions, men som godt kunne tænke sig mere personlig vejledning for at nå dertil. Det bliver 8 fede uger med masser af udvikling og masser af personlig feedback fra Mathilde i L.A, så vi kan få dig ti skridt tættere på din ultimative dansedrøm. Gør dig klar til at arbejde på en helt ny måde, til at blive udfordret fysisk og mentalt, til at få sved på panden, og at have en masse sjov!

Hvis du nogensinde har tænkt noget i retningen af: 

Jeg vil gerne have mere selvtillid

Jeg ved at jeg har noget at byde på som danser, og jeg vil gerne have det ud 

Hvordan putter jeg “mig” ind i min dans? 

Jeg sammenligner mig med andre hele tiden

Jeg føler mig usynlig 

Jeg elsker ikke at danse ligeså meget som jeg gjorde engang, og jeg ved ikke hvorfor

Jeg tager timer hele tiden, men føler ikke at jeg bliver bedre 

Jeg vil gerne have ærlig feedback

Hvordan bliver jeg bedre uden at kritisere mig selv hele tiden? 

Burde jeg tage andre timer/undervisere end jeg gør lige nu? 

Jeg er bange for at lave fejl 

Jeg ved ikke hvad mit næste skridt skal være 

…. Så er programmet for dig! 

Denne informationsvideo er på engelsk, da vi også har internationale elever. Dog foregår programmet på dansk hvis du er fra Danmark! 🙂 Scroll ned på siden for at finde tidligere elevers oplevelse af programmet!

Hvordan forløber programmet?

Programmet forløber over 8 uger, hvor hver uge har et nyt tema og et nyt fokusområde. Hver uge modtager du en ny online pakke pr. e-mail, der indeholder en dance tutorial som du skal lære, filme og sende tilbage, samt læsestof om ugens fokusområde. Hver uge vil der herudover være en ugentlig challenge, som du skal løse. 

Hver uge vil du modtage individuel feedback. 

Hvad fokuseres der på?

Første uge er en introduktionsuge, hvor jeg gennem forskellige opgaver lærer hvem du er, hvordan du træner, samt hvad dine mål og ambitioner er. I samarbejde finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at blive en endnu bedre danser gennem de næste 8 uger.

Koreografierne vil bære præg af hiphop, stage performance, contemporary jazz funk og commercial acting – vi kommer vidt omkring, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Danser du til dagligt showdans, hiphop eller contemporary, så vil du helt klart få masser ud af programmets diversitet og forskellige fokus. 

Vi arbejder fysisk med områder som individualitet, freestyle, performance, at koreografere, at danse med rekvisitter og hvordan man går ind i en karaktér, samt mentalt på områder som at være proaktiv, networking, at ændre sit perspektiv, limiting beliefs, vision boards, og vi lærer dig herudover at sætte realistiske mål, så vi kan få din indre bada** ud!  

Hvor meget af min tid tager det?

Ca. 3 timer om ugen. Fordi programmet er online, så kan du tilpasse det dit eget ugentlige skema, og derigennem løse opgaverne i dit eget tempo.

Der ses allerhelst at du afleverer hver uge, men kan du ikke nå at aflevere i uge 1, så venter du bare til uge 2. Det er en vigtig del af programmet at der tages hensyn til dit skema.

NBHvis du ikke når at aflevere i uge 1, så skal du dog vente en hel ekstra uge med at aflevere. Du kan altså ikke kun aflevere én dag for sent. Ender det 8 ugers program med at tage dig 10 uger at gennemføre, så gør det dog absolut ingenting.

Du har hver uge fra tirsdag morgen til lørdag aften til at få løst og sendt opgaven. Du vil altid få feedback før du får tilsendt den kommende uges pakke.

Tidligere elever om programmet

Dagbjört Kristinsdóttir, Island, IG @dagbjortkristins
Rebekka Bjerre, Danmark, IG @rebekkapanda
Naja Illum, Danmark, IG @najaillum

Ofte stillede spørgsmål: 

Kan jeg melde mig til kun nogle af ugerne?

Nej, desværre ikke. Programmet er et sammenhængende 8-ugers forløb, hvor eleven forbedrer feedbacken fra uge til uge. 

Hvor mange bliver optaget? 

Kun en lille håndfuld dansere bliver optagede pr. gang. Årsagen til at det er meget begrænset hvem og hvor mange vi tager ind er, at alle elever skal kunne få fuld opmærksomhed og grundig feedback hver eneste uge. 

Skal jeg have et dansestudie til rådighed for at kunne filme mig selv danse?

Nej! Absolut ikke. Filmer du derhjemme i stuen eller ude på parkeringspladsen, så er det HELT fint.

Hvor meget koster det?

Programmet koster 2.900 kr. for 8 uger. Beløbet betales inden programmets start. Mere om dette såfremt du bliver optaget.

Jeg er ikke sikker på om programmet passer til mit niveau

Det gode ved et online program er, at du kan tage det hele i dit helt eget tempo. Du kan spole frem og tilbage i dance tutorial-videoerne og sørge for, at du lærer dem helt i bund. I videoerne lærer jeg dig koreografierne trin for trin, uden musik, i små sektioner og med musik. 

Det er underordnet hvad dit niveau er. Det er dét der er pointen med programmet. Vi tager udgangspunkt i dig og dit nuværende niveau, med det formål at gøre dig bedre ud fra hvor du er.

Du er ikke i konkurrence med nogen, og du kan ikke vinde nogen præmie. Du bliver heller aldrig sammenlignet med de andre dansere fra programmet. 

Danser du allerede på højt niveau/eliteniveau, så tager feedbacken udgangspunkt i dét. 

Hvordan ansøger jeg?

Send en e-mail til vejemathilde@gmail.com med en dansevideo i dén stilart du er bedst til, og skriv et par linjer om hvem du er og hvorfor du vil være en del af programmet. 

Jeg udvælger ikke nødvendigvis dé dansere der har det absolut højeste niveau, men derimod de mest passionerede dansere, som jeg mener at jeg kan hjælpe bedst muligt. Sørg derfor for at være detaljeret i den skriftlige del af ansøgningen.

Ansøgningsfrist til næste årgang #17:

D. 14 Marts 2022

Program start

D. 21 Marts 2023

Om Mathilde Veje

Mathilde er bosat i Los Angeles, hvor hun til dagligt træner og arbejder som professionel kommerciel danser og underviser, signet til MSA Talent Agency. Hun færdiggjorde i 2014 Copenhagen Dance Education og har siden da skiftevis trænet, undervist og arbejdet som professionel danser i hhv. Paris, Kina, Belgien, New York og Los Angeles.

Mathilde har været på 3-måneders teaching tour i Kina, og har herudover brugt måneder på at lave koncerter, TV-produktioner og musikvideoer i Kina som Chinese Music Awards, Chinas Next Topmodel, X-Factor, Weibo Awards, H.Ztao, Jane Zhang’s New Year Concert Tour, Mr. Man Awards mm.

I Los Angeles indebærer hendes credits blandt andet: Thalia, Keke Palmer, Beta Brand, Gucci, Adidas, Grammy Awards Afterparty, FOX’ TV serie “Call Me Kat” som assistent koreograf, Soul Train Awards, Netflix film “Switch Up”, Disney JR Tour, Sasy concert, Reverie, Zack Zilla, Redken, ”Just Dance”, Freelusion og Adidas. Se show reel her:

Herudover har Mathilde over 10 års erfaring med konkurrencedans.

For kontakt og spørgsmål

E-mail: vejemathilde@gmail.com

DM Instagram @mathilde.veje